مدیرعامل شرکت معدنی دشت یوز دره انجیر توسعه پایدار استان یزد را از جمله اولویتهای اجرایی خود دانست و گفت: راهسازی و تقویت زیرساختهای برقی از جمله اقدامات انجام شده طی یک سال گذشته در استان یزد است.
محمدرضا کاظم پور، مدیر عامل شرکت معدنی و اکتشافی دشت یوز درهانجیر با اشاره به اهمیت اقدامات انجام شده در این شرکت معدنی، اظهار کرد: ما علاوه بر فعالیت معدنی یک سری اقدامات توسعه شهرستان بافق و استان یزد را نیز در دستور کار خود داریم.
وی راهسازی به منظور افزایش راههای دسترسی استان و رونق گردشگری را از جمله اقدامات انجام شده و در دستور کار شرکت معدنی دشت یوز در استان یزد دانست و افزود: جاده سیروس آباد یکی از مطالبات دیرینه و 30 ساله مردم شهرستان بافق و سبزدشت بود که عملیات اجرایی آن از خردادماه امسال در استان یزد آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت معدنی و اکتشافی دشت یوز دره انجیر طول جاده سیروس آباد را 46 کیلومتر عنوان کرد و گفت: این جاده تاکنون حدود 25 درصد پیشرفت فیزیکی و 16 درصد پیشرفت ریالی داشته است.
کاظمپور فعالیت بالغ بر 170 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم را از جمله مزیتهای اجرایی این طرح راهسازی دانست و تصریح کرد: بکارگیری 40 دستگاه خودروی سنگین راهسازی و 10 دستگاه خودروی سبک نیز از دیگر ویژگیهای پروژه راهسازی شرکت معدنی دشتیوز دره انجیر است.
وی جاده سیروس آباد شمال استان کرمان و منطقه سبزدشت را به جنوب شهرستان بافق در استان یزد وصل میکند، تأکید کرد: عرض 11 متری و 120 پل استاندارد از جمله شاخصههای این جاده در دستور کار است.
مدیر عامل شرکت معدنی و اکتشافی دشت یوز دره انجیر در ادامه با بیان اینکه به دنبال تمهیدات و بازطراحی انجام شده، طول مسیر جاده سیروس آباد دو کیلومتر طول کم شده است، خاطرنشان کرد: رعایت آخرین استانداردهای راهسازی یکی از جدیترین مزیتهای این جاده است که امیدواریم طبق قرارداد پیمانکار فرآیند اجرایی آن طی 18 اجرایی و به نفع مردم شهرستان بافق و استان یزد به بهرهبرداری برسد.
کاظمپور «پروژه تأمین برق مجتمع معدنی سنگ آهن آریز» را از دیگر اقدامات زیرساختی در دستور کار شرکت معدنی دشت یوز دره انجیر عنوان و اظهار کرد: به دلیل عدم وجود امکانات زیرساختی و منابع انرژی و همچنین با توجه اهمیت ضرورت برق رسانی به ساختمانهای مسکونی و اداری متعلقه عملیات برق رسانی در این منطقه آغاز شد.
وی افزود: پروژه ساخت کامل شبکه 20 کیلوولت به طول 26 کیلومتراز پست 63/230 کیلوولت بخش ساغند به معدن سنگ آهن آریز(19D) درتیرماه 1402 آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت معدنی و اکتشافی دشت یوز دره انجیر در پایان خاطرنشان کرد: این طرح برق رسانی منطقه را به شبکه سراسری برق کشور متصل کرده است.