عملیات اجرایی در D19 مصداقی از بهره‌وری در حوزه معدنی است

عملیات اجرایی در D19 مصداقی از بهره‌وری در حوزه معدنی است

مدیر مجتمع معدنی سنگ آهن آریز با اشاره به اهمیت وجود ناترازی بخش انرژی، ارتقای بهره‌‌‌وری را راهبردی استراتژیک در حوزه معادن دانست و گفت: فرآیند اجرایی در معدن D19 از جمله مصادیق افزایش بهره‌وری در حوزه معادن استان یزد است.

مهندس دشتکی، مدیر مجتمع معدنی سنگ آهن آریز در گفت‌و‌گو با روابط عمومی شرکت معدنی و اکتشافی دشت یوز دره انجیر، با اشاره به اهمیت و نقش معادن در توسعه پایدار اقتصادی، اظهارکرد: استراتژی‌های بخش معدن باید در ۵ حوزه «محیط کسب‌وکار»، «توسعه پایدار»، «بهره‌وری»، «تامین و پشتیبانی» و «روابط و تعاملات خارجی» تعریف و شناسایی شود.

وی افزود: قطعا برنامه‌ریزی و توجه به منابع انسانی متخصص و کارآمد از جمله عوامل موثر و تأثیرگذار در توسعه هر چه بیشتر و بهتر بخش معدن است که خوشبختانه استان یزد از این نظر غنی بوده و باید بیش از پیش این مهم مد نظر قرار گیرد.

دشتکی تحقق شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری به نام«جهش تولید با مشارکت مردم» معین شده است را در گرو همکاری و تعامل تنگانگ مدیران و دست‌اندرکاران اجرایی بخش دولتی با فعالیت و کارشناسان بخش خصوصی دانست و گفت: به نظر می‌رسد وقت آن رسیده که دولتمردان با عزمی جدی و البته با حمایت و همراهی مجلس شورای اسلامی قوانین حوزه معادن را اصلاح و یک سری از قوانین دست و پا گیر در حوزه معدنی را حذف کنند.

مدیر مجتمع معدنی سنگ آهن آریز در ادامه با اشاره به اهمیت بیانات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت استفاده بهینه از ظرفیت‌های معدنی برای مقاوم سازی اقتصاد ایران، تصریح کرد: یزد از جمله استانهای غنی و شاخص در حوزه معدن و ذخائر معدنی است که باید برای آن برنامه‌ریزی جدی شود.

وی با اشاره به رتبه نخست استان یزد در بخش تنوع مواد معدنی با ۵۰ نوع ماده و رتبه دوم از نظر میزان ذخایر و استخراج و رتبه چهارم از نظر تعداد معادن مورد بهره‌برداری خاطرنشان کرد: یزد با تولید 18 میلیون تن کنسانتره آهن در کشور رتبه نخست کشوری تولید در حوزه را به خود اختصاص داده که این مهم بیانگر وجود ظرفیت‌های معدنی، علمی و انسانی منحصربفرد در این استان است.

مهندس دشتکی در پایان ارتقای بهره‌‌‌وری را از جمله مهمترین راهبردهای استراتژیک با توجه به ناترازی بخش انرژی و توسعه مدیریت دانش است در حوزه معادن دانست و تأکید کرد: خوشبختانه طی چند سال اخیر به خوبی زمینه رشد و توسعه معادن و ظرفیت های دانش بنیان در این حوزه ایجاد شده و نوید بخش آینده‌ای روشن در توسعه اقتصادی و ظرفیتهای دانش بنیانها است.